Mini-cakejes met amandel en framboos

4.5/5

Duur

Personen

Ingrediënten

  • 10 eiwitten
  • 300 g boter, gesmolten
  • 175 g gemalen amandelen
  • 370 g bloemsuiker
  • 100 g bloem
  • 250 g diepvriesframbozen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Cakejes met amandelen en frambozen in the makingRoer de eiwitten los. Het is niet nodig ze stijf te kloppen, gewoon een beetje losroeren is voldoende.
Doe er de boter, de gemalen amandelen, bloemsuiker en ten slotte ook de bloem bij en roer door elkaar tot net gemengd. Cakejes met amandel en framboos in the makingVerdeel over 25 cupcakevormpjes in een bakblik. Cakejes met amandel en framboos in the makingLeg op elk cakeje een drietal frambozen.
Schuif in de oven en bak 25 à 30 minuten.

Laat afkoelen op een rooster.
Bestuif met een beetje extra bloemsuiker en serveer.Cakejes met amandel en framboos

Andere recepten