Pastilla van kip en courgette

4.5/5

Duur

40 min

Personen

8

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • olijfolie
  • 2 kipfilets
  • 1 teentje look, fijn gesneden
  • 1 gedroogde rode peper, verkruimeld
  • 1 snuifje kurkuma
  • 1 snuifje gemberpoeder
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 bussel koriander
  • 3 el water of bouillon
  • 2 el mascarpone
  • 1 courgette
  • 4 brickvellen
  • 50 gr boter
  • peper, zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 170 graden
  2. Pel en was de ui en snipper hem fijn. Fruit de ui in wat olie
  3. Snij de kip in reepjes. Voeg ze toe aan de ui, samen met de look, de peper, de kurkuma, de komijn, de gember en de kaneel.
  4. Voeg ook de gehakte koriander toe, water (of bouillon) en de mascarpone
  5. Breng op smaak met peper en zout
  6. Snij de courgette in blokjes. Bak ze kort in olijfolie.
  7. Wrijf de brickvellen in met de boter en leg in een bakvorm met een diepte diameter van 18cm
  8. Voeg de kip en courgette toe en bak ongeveer 30 min in de oven.
  9. Strooi verse koriander over de pastilla

Andere recepten